My love affair with colors **

Siden så lenge jeg kan huske har jeg simpelthen elsket farger. Det jeg skulle ha på meg, omgivelsene mine, ja til og med det jeg skulle spise måtte ha farge.

Jeg var et ganske bestemt barn, så det ble en del klovne lignende antrekk i barnehagen, som var heftig selvkomponerte.

 

Elsken for farger, teksturer og liv har alltid fulgt meg, og nå er det på interiør fronten jeg får brukt det. Ut med det kalde og kjedelige, inn med energi og farger !!!

 

Det er viktig og ha ting nøye planlagt når man jobber med interiør, om det er store eller små forandringer som skal utføres. En klar visjon og fargeskala hjelper deg og unngå bomkjøp og mismatch.

 

Enkle ting du kan gjøre selv er å lage moodboards og fargeboards. Finn ut hva som er viktig og inspirerende for deg, og sett det sammen. Vi vil alle helst ut å shoppe med en gang, men om du bruker litt tid på forarbeide blir hele prosessen så mye mer gøy. Og ikke glem, hold deg innenfor rammene du har bestemt på forhånd, let etter det du skal ha, ikke kjøpe det første og beste!

Noen bilder som inspirerte meg...

Fantastiske farger å hente inspirasjon fra i frogner parken

Denne gaten kaller jeg bare for "lykliga gatan" den ligger i Stavanger og man må bare smile her!!


Selv søppel containeren har blitt malt gult =)

Vi har et fantastisk lys i Norge både sommer og vinter, bruk det !!


Dette har av mange fargeselskaper og trendsettere blitt årets farge. Som vi ofte ser følger

trendene hverandre i fashion og interiør, og denne fargen er å finne i alle klesbutikker nå i sommer!
Én kommentar

Catharina H.Pedersen

03.07.2012 kl.12:25

Oj, jeg har heeeeilt glemt at vi skulle leke med bloggen din :/

Du kan jo begynne med å sende meg div bilder du vil ha i headern, så lager noen ulike du evt. kan velge mellom :) Klemmm

Skriv en ny kommentar

designterapi

designterapi

28, Oslo

Jeg jobber som Interiør Designer, etter mange forskjellige utdannelser og jobber, og stor trives med dette. Har et hektisk byliv med samboer og hunden min Chico, som er de viktigste i livet mitt. Jeg elsker hva jeg driver med og kan ikke se for meg en hverdag uten design, kunst, inntrykk og utfoldelse! Her vil jeg prøve dele ideer, kunnskap og inspirasjon med dere. Kontakt: marlin_skogen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits